Flugtvejstrappe på Lolland Falster og Sydsjælland

Mangler jeres bygning en flugtvejstrappe?

Hos DP Stålmontage kan vi designe en flugtvejstrappe, der passer lige til dine krav og behov. Vi har mange års erfaring med flugtvejstrapper, og vi kan derfor også stå for din. Vi har gennem årene hjulpet massevis af både privat- og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland. 

Så hvis du søger en kvalitetsbevidst klejnsmed til at stå for din flugtvejstrappe, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Forøg sikkerheden med en flugtvejstrappe

En flugtvejstrappe lever op til sit navn. Den giver folk mulighed for at komme hurtigt ud af en bygning uanset om der er tale om folk i stueetagen eller oppe på 2. sal. Vi skræddersyer en sådan rappe, så den passer til din bygning og dine ønsker, uanset hvilken type trappe du har behov for.

Vi sørger altid for, at din nye flugtvejstrappe lever op til kravene til sikkerhed. Dette kan blandt andet være i led med:

  • Trinhøjden
  • Trinnets dybde
  • Fribredte og frihøjde på trappen.

En en sådan trappe i stål er et godt valg, da materialet meget hårdfør og kan modstå det danske vind og vejr. Dette gør denne type trappe til en holdbar løsning. Ydermere er trappen utrolig sikker, og den vil holde sig pæn i mange år uden det kræver nogen vedligeholdelse.

Lad os stå for din flugtvejstrappe

Vi fremstiller vores flugtvejstrapper på vores eget smedeværksted i Horbelev. Vi ligger inde med det nødvendige udstyr og maskineri til at fremstille smukke og sikre flugtvejstrapper af stål. Vi fremstiller også andre typer ståltrapper, som du kan læse mere om her.

Når du vælger DP Stålmontage som din samarbejdspartner, så er du altid sikker på et smukt slutresultat af højeste kvalitet. Vores mange års erfaring er din garanti for, at arbejdet er i orden.

Kontakt os og hør mere om vores flugtvejstrapper

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at indgå et samarbejde med os omkring din nye flugtvejstrappe, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 56 01 eller sende os en mail på dpstaalmontage@mail.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.