Klejnsmed på Lolland Falster og Sydsjælland

Står du og mangler en kvalitetsbevidst klejnsmed?

Så står vi hos DP Stålmontage klar. Om du skal have lavet en stålaltan, en overdækket terrasse, en ståltrappe eller noget helt fjerde, så kan vi varetage opgaven. Vi har mange års erfaring som klejnsmed, og vi kan derfor også stå for dit. Vi holder til i Horbelev og har gennem årene hjulpet massevis af både privat- og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland. 

Så hvis du søger en kvalitetsbevidst klejnsmed med hænderne ordentlig skruet på, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Vi er din lokale klejnsmed på Lolland Falster og Sydsjælland

Hos DP Stålmontage er kvalitet et nøgleord for os som klejnsmed Vi sætter derfor en ære i at levere et professionelt stykke arbejde, der stemmer overens med vores kunders forventninger. 

Vores fornemmeste opgave er at skabe holdbare løsninger, der er kvalitetssikre ned til den mindste detalje, og som vores kunder vil have glæde af mange år frem i tiden. Vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at der ikke opstår nogen overraskelser. Dette er også din garanti for, at slutresultatet er af høj kvalitet. 

Vi udfører en bred vifte af opgaver som klejnsmed

Med vores mange års erfaring og faglige stolthed kan vi varetage en lang række opgaver i branchen. Vi kan blandt andet varetage opgaver som:

Skulle du stå med et projekt, som ikke står nævnt på listen, så tøv ikke med at kontakte og alligevel. Vi tager hellere end gerne et kig på opgaven, og mon ikke vi også kan varetage den?

Kontakt os og hør mere om vores arbejde som klejnsmed

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at indgå et samarbejde med os, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 56 01 eller sende os en mail på dpstaalmontage@mail.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.