Smedejernshegn på Lolland Falster og Sydsjælland

Mangler jeres hus et smedejernshegn til at sætte prikken over i'et?

Hos DP Stålmontage i Horbelev kan vi designe et smedejernshegn, der passer lige til dine krav og behov. Vi har mange års erfaring med hegn af smedejern, og vi kan derfor også stå for dit. Vi har gennem årene hjulpet massevis af både privat- og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland.

Så hvis du søger en kvalitetsbevidst klejnsmed til at stå for dit nye hegn af smedejern, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet et smedejernshegn

Indramningen er ens hjem eller arbejdsplads, er noget af det første man lægger mærke til, når blikket falder på området. Når man skal have indhegnet området, så er det vigtigt at man vælger et hegn, som komplimenterer bygningen. Med et hegn af smedejern får du et både smukt, men også robust hegn, som er lidt udover det sædvanlige. 

Et hegn af smedejern er en populær løsning hos mange danskere, og vi forstår godt hvorfor. Med sit eksklusive udseende og hårdføre materiale, er det intet under, at mange vælger at få et smedejernshegn. 

Specialdesignet smedejernshegn

Når vi laver hegn af smedejern for vores kunder, har vi stor fokus på både det funktionelle samt visuelle aspekt. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, så du får dit nye smedejernshegn præcis som du har forestillet dig det.

Har du brug for hjælp til at vælge eller finde frem til det design, som bedst passer til dit hus eller andet, så kan vi også være behjælpelige her. Gennem årene har vi lavet en lang række forskellige hegn af smedejern, hvilket gør os i stand til at komme med både råd og vejledning til netop dit projekt. Vi kan også tilbyde at lave en specialdesignet smedejernslåge for dig.

Kontakt os og hør mere om vores smedejernshegn

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at indgå et samarbejde med os omkring dit nye smedejernshegn, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 40 44 56 01 eller sende os en mail på dpstaalmontage@mail.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.