Søgelænder på Lolland Falster og Sydsjælland

Leder du efter et rustfri søgelænder til din båd til wire eller beslag? Så kan vi hos DP Stålmontage hjælpe. Vi er professionelle smede, der udfører et bredt udvalg af små og større aluminium- og stålkonstruktioner, heriblandt søgelændere til både.

Vi holder til i Horbelev, men dækker primært Lolland Falster og Sydsjælland. 

Ring i dag

Et søgelænder øger sikkerheden på din båd

Denne type gelænder er en form for et stakit, der sidder monteret rundt om båden. Søgelænderet har en utrolig vigtig funktion, nemlig at sørge for sikkerheden, når man bevæger sig frit rundt på båden. Men det er ikke kun sikkerheden der er afgørende. Denne type gelænder er nemlig også et vigtigt element i bådens visuelle udtryk. 

Specialdesignet søgelænder

Vi laver søgelændere der er skræddersyede til din båd, så de passer rent funktionelt og visuelt. Alle vores søgelændere bliver lavet i rustfri stål, så de kan holde i mange år uden at blive plaget af rust.

Et søgelænder kan i princippet placeres flere steder på båden, men bør monteres steder hvor det giver mening for sikkerheden, så gæsterne på båden kan bevæge sig sikkert rundt. 

Når vi laver søgelændere og andet bådudstyr, er det med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Du er derfor garanteret et langtidsholdbart resultat i høj kvalitet, specialdesignet til netop dit behov.

Kvalitet og passion for smedearbejde

Vores ekspertise omfatter design og udførelse af stålaltaner, -terrasser, og -trapper, samt indkørselsporte, rustfri håndlister, aluminiums- og stålkonstruktioner samt søgelændere til både. Med fokus på kvalitet som kerneværdi stræber vi efter at levere professionelt håndværk, der matcher og overgår vores kunders forventninger. Kundeservice er hjertet af vores tilgang, og vi går passioneret ind for at skabe holdbare løsninger ned til mindste detalje. 

Få et tilbud på et søgelænder

Søger du et gelænder til båd, wire, beslag eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os og tage en snak om hvad vi kan gøre for dig. Når vi har mere information om hvad du har brug for, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, ved interesse for dette.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et søgelænder. Ring på telefon 40445601 eller send en besked via kontaktformularen eller på mail dpstaalmontage@mail.dk

Kontakt os og hør mere