Stål terrasse på Lolland Falster og Sydsjælland

Overvejer du at få en ny stål terrasse omkring din bolig?

Så kan vi hos DP Stålmontage hjælpe med at lave den stål terrasse du drømmer om. Vi er et smedeværksted, der er specialister i at konstruere større og mindre aluminium- og stålkonstruktioner i alle afskygninger for private og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland.

Alle vores stål terrasser er specialdesignet efter den enkelte kundens ønsker og behov. Fælles for alle løsninger er dog, at vi altid vægter kvalitet utrolig højt, hvilket både afspejles i vores service samt det færdige resultat. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at du får bygget en terrasse som du kan få glæde af i mange år.

Ring i dag

Overdækket terrasse i stål

Der findes et utal af muligheder når man skal bygge en ny terrasse, og der er derfor flere overvejelser at gøre. Skal det være en terrasse i niveauer, skal den være overdækket, have håndlister eller noget helt andet? Vi kan hjælpe med det hele, og laver også overdækket terrasser i stål, der både beskytter havemøblerne for det danske vind og vejr, og samtidig giver en hyggelig stemning. 

En overdækket terrasse er meget praktisk, hvis man er vild med at sidde og nyde haven,  når det regner eller begynder at blive køligt. Udover den praktiske funktion, kan en terrasse i stål også skabe et flot visuelt look der komplimenterer bygningen. 

Hvad skal du overveje inden?

Der er nogle ting der skal besluttes, inden vi kan begynde at lave din drømme terrasse. Derfor er det godt at gøre sig nogle overvejelser inden, nogle af dem kan være:

  • Hvor skal stål terrassen placeres?
  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Skal den være hævet? Hvis ja, hvor meget?
  • Skal terrassen have et gelænder?
  • Skal det være en overdækket terrasse?
  • Skal der være en trappe ned fra terrassen - med eller uden gelænder?

Vi hjælper naturligvis gerne med professionel råd og vejledning, så vi til sidst kan få designet den bedste løsning til dig. Du kan forvente ærlig rådgivning, baseret på mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen. 

Få en flot stål terrasse

Ønsker du at få en flot specialdesignet stål terrasse? Så kontakt os og lad os tage en snak om hvad vi kan tilbyde dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information.

Ring til os på telefon 40445601 eller send en besked via kontaktformularen på siden, eller til vores mail dpstaalmontage@mail.dk - så vender vi retur hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere