Stålaltan på Lolland Falster og Sydsjælland

Drømmer du om at få en flot stålaltan?

Så kan DP Stålmontage hjælpe med at skabe den altan du drømmer om. Vi konstruerer skræddersyede altaner ud fra vores kunders ønsker, behov og alt efter hvilke muligheder selve bygningen har. Alle vores stålaltaner er specialdesignet med kvalitet for øje, hvorfor du kan forvente en utrolig sikker og holdbar altan.

Du finder os i Horbelev, men vi dækker primært Lolland Falster og Sydsjælland. 

Ring i dag

Gode grunde til at vælge en stålaltan

Der findes forskellige altantyper, hvoraf en stålaltan er den mest udbredte. Det er ikke så underligt, da det er en altantype der passer til mange boliger, og har mange fordele. Se nogle af fordelene ved at vælge en stålaltan nedenfor.

  • Klassisk og stilrent design der passer til de fleste boligtyper
  • Kan tilpasses bygningens arkitektur 
  • Vedligeholdelsesfri 
  • Holder sig flot i lang tid
  • Sikker og langtidsholdbar
  • Neutrale farver 

Helt overordnet er der også flere gode grunde til at få bygget en altan til sin bolig. Med en altan har du muligheden for at nyde den friske luft og udelivet, blot ét skridt fra dørtærsklen. 

Udover at det vil skabe en ny værdi i hverdagen for ejer eller lejer, så viser adskillige undersøgelser også, at altaner er en af de bedste investeringer, der kan foretages ved boliger eller lejligheder. En altan vil øge ejendomsværdien, hvilket især er en fordel den dag boligen skal sælges. 

Sikker og langtidsholdbar stålaltan

Vi fremstiller stålaltaner i høj kvalitet, så vi sikrer at den kan holde i en lang årrække. Altanen kan udføres i rustfri eller galvaniseret stål, hvor de i galvaniseret stål også kan males. Uanset hvilket materiale der vælges, kan altanen holde sig flot i utrolig lang tid, så du slipper for den store vedligeholdelse. Udover det visuelle, så sørger vi også for at selve konstruktionen er lavet helt korrekt, så du får en utrolig sikker og stabil altan.

Der er et utal af muligheder når man skal designe en altan i stål. Uanset om du er til et klassisk design eller til en helt unik løsning, så hjælper vi gerne med at skabe din drømme altan. Ønsker du at få monteret en ståltrappe i forbindelse med altanen? Så er dette også en opgave vi kan varetage. 

Kontakt os på telefon 40445601 og få en god snak om hvilke tanker og ideer du har. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen eller til vores mail dpstaalmontage@mail.dk

Spørgsmål? Ring i dag