Stålkonstruktioner på Lolland Falster

Har du brug for en eller flere specielle aluminium- eller stålkonstruktioner til din bolig eller virksomhed, så hjælper vi gerne med hele processen. 

Ved DP Stålmontage i Horbelev udfører vi en bred pallette af smedearbejde, herunder stålkonstruktioner og aluminiumskonstruktioner samt specialopgaver. Vi udfører både små og store opgaver til ethvert formål, for vores privat og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland. 

Ring i dag

Smed der udfører forskellige stålkonstruktioner

Nogle af de typiske stål- eller aluminiumkonstruktioner vi udfører kan bl.a. være:

Vores erfaring og ekspertise inden for aluminium- og stålkonstruktioner gør, at vi kan varetage både standard og specialkonstruktioner efter ønsker. 

Vi laver og monterer konstruktioner til enhver anledning uanset om det gælder nybyggeri, industri, landbrug, virksomheder eller til andre eksisterende bygninger.

Fordele ved at vælge stålkonstruktioner

Det er i mange konstruktioner en fordel at anvende stål, og derfor er det et populært valg. Materialet er et utrolig stærkt og holdbart materiale, der kan modstå store belastninger og ekstreme vejrforhold.

Det er også fleksibelt og kan formes til forskellige former og strukturer, hvilket giver designere og ingeniører stor frihed til at skabe innovative og komplekse løsninger. 

Derudover er stål meget nemt at vedligeholde og har en rigtig lang holdbarhed. 

Fordele ved at vælge konstruktioner i aluminium

Aluminium er også en fordel at anvende, når man skal skabe nye konstruktioner. Aluminiums egenskaber er at det er utrolig stærkt, stabilt og har en stor fleksibilitet. Materialet er som regel et dyrere alternativ til bl.a. stål.

Ved aluminium har man mulighed for at anodisere og male på overfladen. Dette kan gøre konstruktionen mere modstandsdygtig overfor vind og vejr, og sørge for den ikke ruster. 

Lad os hjælpe med din næste aluminium- eller stålkonstruktion

Har du brug for sparring omkring dit nye aluminium- eller stålprojekt? Eller ønsker du at høre mere og eventuelt indhente et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi står altid klar til at hjælpe med hvordan din næste løsning i stål eller aluminium skal løses. 

Kontakt os på telefon 40445601 eller via mail dpstaalmontage@mail.dk for mere information. 

Ring og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig