Ståltrapper på Lolland Falster og Sydsjælland

Søger du en ny ståltrappe til din bolig, virksomhed eller i forlængelse med din udendørs terrasse? Hos DP Stålmontage designer vi ståltrapper i alle størrelser og afskygninger til både udvendig og indvendig brug for private og erhvervskunder på Lolland Falster og Sydsjælland. 

Vi skræddersyer en ståltrappe så den passer til din bolig og dine ønsker, uanset hvilken type trappe du har behov for. Vi kan eksempelvis konstruere:

  • Spindeltrapper
  • Sideløbstrapper
  • Ligeløbstrapper
  • Vindeltrapper
  • Brandtrapper
  • Flugtvejstrapper 
  • Trappe til nødudgang
  • Specialdesignet trapper

Ring i dag

Specialdesignede ståltrapper

Alle vores ståltrapper er specialdesignet efter den enkelte kundes stil og ønsker. Når vi konstruerer trapper er det med kvalitet, funktionalitet og udseende for øje, for at vi får skabt den bedste løsning, som du kan få glæde af i mange år frem. 

Uanset om det er til ude- eller indendørs brug, har vi altid den funktionelle del for øje. Det er ikke typisk at man tænker på, at en trappe skal være behagelig at gå på, men det gør en stor forskel hvor langt der er mellem trinene, og ligeledes hvor bred en trædeflade der er. 

Alt dette er naturligvis altid noget vi har med i vores overvejelser, når vi konstruerer nye trapper og ligeledes rådgiver og vejleder om i designprocessen. 

Ståltrapper udendørs

En ståltrappe er et rigtig godt valg, hvis du skal bruge en trappe til udendørs brug. Det er den trappetype der har den bedste holdbarhed udendørs. 
Til private boliger kan det både være en ståltrappe udendørs være i forbindelse med en terrasse, eller en trappe der forbinder altanen med haven. Derudover kan trapper også benyttes til niveauforskelle eller som nødudgang. 

En trappe i stål er meget hårdfør, og kan modstå det danske vind og vejr. Det er derfor en god holdbar løsning, hvis man ønsker at få en ny trappe udendørs. Ståltrapper er utrolig sikre og holder sig flotte i mange år, uden at det kræver nogen vedligeholdelse.

Derfor er en ståltrappe en populær løsning for virksomheder, industrier og andre steder hvor det er fordelagtig med en vedligeholdelsesfri og sikker trappe. En ståltrappe er eksempelvis oplagt til at vælge som brandtrappe eller flugtvejstrappe. 

Få ståltrapper efter dine behov

Vi sørger for hele processen fra start til slut, hvor ståltrappen er færdig og monteret. Alle vores ståltrapper er naturligvis udarbejdet efter de lovkrav der er om sikkerhed, hvilket er din garanti for et sikkert og holdbart resultat. 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en specialdesignet ståltrappe? Så kontakt os og hør mere. Når vi har lidt mere information omkring hvad du ønsker, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Ring og hør mere på telefon 40445601 eller send en besked via kontaktformularen eller til vores mail dpstaalmontage@mail.dk 

Kontakt os og hør mere