Tilføj trappeværn af høj kvalitet og sikkerhed til dine trapper i Nykøbing Falster, Vordingborg, Køge, Præstø, Ringsted, Sorø og Sydsjælland. 

Er du på udkig efter et pålideligt og stilfuldt trappeværn til din bolig eller virksomhed? Hos DP Stål montage i Horbelev har vi over 25 års erfaring i at levere specialdesignede løsninger, der forener æstetik med maksimal sikkerhed. Uanset om det er gelænder til inden- eller udendørs brug, så kan vi hjælpe dig. 

Ring til os i dag

Specialdesignet trappeværn til ethvert behov

Vi forstår vigtigheden af et velfungerende og sikkert trappeværn, og derfor tilbyder vi en bred vifte af specialdesignede løsninger. Vores erfarne smede skaber trappeværn, der ikke kun opfylder sikkerhedskravene, men også passer perfekt til din boligs eller virksomheds stil og æstetik.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og derfor tilbyder vi at designe netop det trappeværn eller gelænder, du drømmer om. 

Vi tilbyder værn til forskellige trappetyper, herunder:

  • Spindeltrapper 
  • Sideløbstrapper 
  • Ligeløbstrapper 
  • Vindeltrapper 
  • Brandtrapper 
  • Flugtvejstrapper 
  • Specialdesignet trappeværn til at imødekomme unikke behov.

Kvalitet og passion for smedearbejde

Udover alle former for afskærmning til trapper, kan vi også tilbyde design og udførelse af stålaltan, terrasse, trapper, porte til indkørsel, rustfri håndlister, aluminiums- og stålkonstruktioner samt søgelænder

Kvalitet og kundeservice er DP Stålmontages kerneværdier, og vi stræber altid efter at levere professionelt håndværk, der overgår dine forventninger. Vi går passioneret ind for at skabe holdbare løsninger ned til den mindste detalje. 

Så leder du efter en smed, der forstår vigtigheden af kvalitetshåndværk og altid leverer til tiden, er DP Stålmontage det rette valg for dig.    

Lad os hjælpe dig med funktionelt trappeværn

Sikkerhed bør aldrig undervurderes, og med DP Stålmontages specialdesignede trappeværn kan du få ro i sindet uanset om det er til din altan, hems, terrasse eller trappe op til din hovedindgang. 

Kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med dine ønsker til trappeværn. Ring på telefon 40 44 56 01 eller send en mail til dpstaalmontage@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dine spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.